OLIO EXTRAVERGINE  0.25l  - € 4.95 
EXTRA VERGINE UMBRIA 0.25l - € 8,00
 

BESTELLEN

OLIO EXTRAVERGINE
Olpo 0,5l -  € 8,95
Olpo Calabria 0.75l - € 9.00

  OLIO EXTRAVERGINE CALABRIA BLIK 5l
€ 65.00
OLIO EXTRAVERGINE
TOSCANA CIVETTAIO  12,95 euro
OLIJVEN
met kruiden en look/ noires
grecque
€ 0.99
SALSA POMODORO
COPPOLA
€ 1.60
 


KERSTOMATEN

GELE GEPELDE TOMATEN

 SAN MARZANO TOMAAT


 
€ 1.70

€ 2,40

€ 1.95
SEMOLA RIMACINATA
of
FARINA
MANITOBA
€ 2.70
GRISSINI
€ 1.70

 

TARALLI

€ 1.95

    CHIPS MET TRUFFEL
 


 

PESTO MET BASILICUM
D.O.P.
- 80gr
€ 2.55
 
ORECCHIETTE
DELVERDE

€ 2,55
RISO CARNAROLI

€ 2.85
INKTVISSAUS

€ 2.95
OLIVE TAGGIASCHE


€ 3.75

Orzo (gerst) wordt gebrand en gemalen,  maar is cafeοnevrij. Enkele lepels orzo overgieten met warm water of warme melk, goed mengen.  Klaar. Heerlijk tijdens de koude winteravonden als alternatief voor thee of koffie

 

ORZO
solubile
(oplosgerst)
€ 3.95

MIRTILLI
LAMPONI
MORE
CASTAGNE

€ 3.95

FRAGOLE PICC
MELE&MOSTARDA
  ARRABBIATA
SAUS
€ 3.95
 

 
CIOCCOLATO
DI
MODICA


€ 3.95

meer info

BALSAMICO
MOSTERD

 
SAUS VAN ZONGEDROOGDE
TOMATEN

€ 3.95

PESTO VAN GEGRILDE  AUBERGINE € 3.95 PESTO ROSSO

€ 3.95

 

BRUSCHETTA

€ 3.95

 
    PESTO MET BALSAMICO


€ 4.95

 

SAPORI
€ 4.95
SAPORI MET CHOCOLADE
€ 4.95
SUGO AL (10%)BAROLO

€ 4.95

KERAMISCHE
LIMONCELLO GLAASJES/BEKERTJES
1=5 euro  

4=18 euro
FRIARIELLI
(raapstelen)

€ 5.20
   
ZONGEDROOGDE TOMATEN -
€ 5.30
APPELAZIJN 0,50l

recept met appelazijn

€ 5,50

 

 

Wordt van druivensap, appel, perzikken, kweepeer, peren (ras martin-sec), vijgen, hazelnoten, geroosterde noten, amandelen en geraspte  citroen schil. Lekker bij: Bollito misto piemontese en vooral met gerijpte kazen

COGNΑ

€ 6.95
LAVAZZA CAPSULES
A MODO MIO
€ 5.95 HONING
€ 6.95

voor meer info: klik hier
AMARETTI
KOEKJES

€ 6.50
 
GIANDUIOTTI  CLASSICI
€ 6.95
 
ACETO BALSAMICO DI MODENA 0,50l
€ 6.95

recept:klik hier


ACETO BALSAMICO TRADIZIONALE
 klik hier
PESTO MET TRUFFEL

MOSTARDA

€ 7.70

 


 
Koffiebonen VALLE
500gr

€ 7.95
MET TONIJN
GEVULDE PAPRIKA

€ 8.90


 


de kuit wordt, in zijn geheel, met het omringende vlies en al,
onmiddellijk na de vangst gezouten, geperst en vervolgens gedroogd
 en gemalen.   lees artikel van J. Scheidtweiler

 Uitstekend te gebruiken over een pasta met look en olijfolie. Of over plakjes tomaat met olijfolie. Of gestrooid op warm brood samen met olijfolie extra vergine, zeezout of fleur de sel - Of met mosselen..
Puur en lekker!
BOTTARGA DI TONNO (tonijn)
 
9.95 euro
GIANDUIOTTI

 

€ 9.95

 


http://www.youtube.com/watch?v=GVGaz5yT67E
    COLATURA DI ALICI **

€ 9.95

 


 
OLIJFOLIE MET TRUFFEL
€ 11.00

ACETO BALSAMICO MODENA I.G.P.
"Botte Grande"  - 

 

€ 14.95
 
PANETTONE € 15.95

FLESHOUDER € 21,95
   

CONDIMENTO BALSAMICO "Botte segreta"


ACETO BALSAMICO D.O.P. - € 99.95



€ 99.95

Doe een  exclusieve mand met benodigdheden cadeau aan de liefhebber van de Italiaanse keuken: pastamachine Imperial/ kookboek/raviolistempel/pastabloem ΰ € 89.95 * PASTA TRAFILATA AL BRONZO
Het mengsel van hardgries en water wordt door een draad getrokken om de gewenste vorm te krijgen.  Wanneer de draad van brons is (ook de kant van de draad in contact met het deeg), wordt de ruwheid van het metalen oppervlak overgebracht, als ware het een afdruk, op het oppervlak van het deeg.  
De ruwheid bevordert een betere aanhechting van de saus aan de bereide pasta
** COLATURA ALICI
In Cetara wordt de nieuwe garum, colatura
di alici gemaakt. Het wordt ook wel ansjovissap genoemd. Ansjovisjes
worden in houten tonnen met zout ingemaakt en
het vocht dat er uit drupt is de colatura  -   
RECEPT:
Spaghetti con la Colatura, met peterselie,
knoflook, peperoncino en wat colatura, voor dit gerecht
 kook je de pasta in ongezouten water
http://www.youtube.com/watch?v=mwO6_lzweoU